Natūraliai rūkyta Baltojo eršketo filė CALVISIUS

Pristatome aukščiausios klasės natūraliai rūkytą BALTOJO ERŠKETO FILĖ CALVISIUS (Acipenser transmontanus) iš Italijos!
Jau senovės Persijoje, Graikijoje bei Romoje didingasis Eršketas puošdavo to meto valdovų puotas, o 1324 metais Anglijoje buvo paskelbtas Karališkąja žuvimi, kurią valgyti galėjo tik asmenys priklausantys karališkąjai šeimai.

1977 metais įsikūrusi Eršketo auginimo ir ikrų gamybos įmonė Italijoje, šiandien yra vienintelė Europoje ir tarp trijų stipriausiųjų pasaulyje. Italijos provincijos regione Brescia esanti tyro ir švaraus vandens eko sistema sukuria puikias sąlygas Eršketų auginimui.

Baltojo eršketo mėsa pasižymi tvirta tekstūra, subtiliu skoniu ir itin dideliu maistingųjų medžiagų bei OMEGA-3 kiekiu.

 

calvisius-chi-siamo-1998_dpn(1)

 

 

logo (1)